GARANȚIE DE PRODUS

Garantam calitatea produselor noastre

Produsele oferite pe eljamoncito.com sunt comercializate de Netitalia, S.L., cu sediu operațional în c/ Chile, 10 - Las Rozas - Madrid

AMBALARE:

Suncile si umerii se transporta in cutii individuale cu manere. Daca comanda este mai voluminoasa, cutiile sunt standard dupa marime.

PRODUSE:

Produsele oferite sunt sub marca „Tartessos” sau BEHER și respectă reglementările comunitare de sănătate.

GARANȚIA DE RETURNARE:

Netitalia, S.L. garanteaza ca in cazul in care sunca nu este in perfecta stare, vi-l vom returna pentru o alta de calitate egala sau va vom rambursa intreaga suma achizitionata.
Același lucru este garantat pentru întârzierile la expedieri care nu respectă ceea ce este specificat pe acest site.

GARANȚIA LEGALĂ DE CONFORMITATE:

Pentru produsele non-carne există o garanție legală de 2 ani de la livrarea produselor noi de către vânzător, în conformitate cu prevederile reglementărilor consumatorilor și utilizatorilor.
Pentru a clarifica orice întrebări despre produsele noastre, ne puteți contacta pe pagina noastră de contact. Vom fi încântați să vă ajutăm. Contactați-ne

SIGILUL ChamberTrust B2B Seal:

Sigiliul "ChamberTrust B2B Seal" este marca de verificare globală "B2B" (comerț electronic între afaceri) pentru construirea încrederii în comerțul electronic.
Acest sigiliu oferă trasabilitate locală pentru o companie care se află pe „Internet” și confirmă faptul că compania este membră a camerei locale de comerț și industrie. Camerele de Comerț locale repetă autentificarea afacerilor care au "ChamberTrust Seal".

Registrul oficial al eljamoncito.com: Ceas

Esta web utiliza cookies, puedes ver nuestra la política de cookies aquí. Si continuas navegando estás aceptándola.